top of page

Kuivaukset

Vesivahinkojen kuivaamisella tarkoitetaan liiallisen kosteuden poistamista rakenteista. 

Meiltä kuivaukset kaikkiin rakenteisiin ja kohteisiin.

Kuivausten asennuksen lisäksi vuokraamme kuivauslaitteita ohjeistuksen kera.

Kokemuksella
Lyhyellä aikataululla
Kohdekohtaisesti
Raportoiden

Rakenneosissa olevalla liiallisella kosteudella on erilaisia haittatekijöitä. Lievimmissä tapauksissa kosteusvauriot aiheuttavat vain esteettisiä haittoja, kuten maalipinnan hilseilyä ja tapettien kupruilua, mutta usein liiallinen kosteus aiheuttaa myös esimerkiksi mikrobivaurioita ja rakenteen heikkenemistä.

Erilaiset rakenteet tulee kuivattaa erilaisilla laitteilla ja menetelmillä. Tehokkaalla ja oikein valitulla kuivausmenetelmällä ja kalustolla optimoidaan kuivaustulos sekä saavutetaan huomattavia kustannus- ja aikasäästöjä. Käytössämme on useita erilaisia kuivaimia, joten pystymme tarjoamaan kohdekohtaisesti sopivat kalustot ja menetelmät pienistä kohdekuivauksista aina suurien kiinteistöjen kuivauksiin.

Tarvittaessa (esimerkiksi liiketiloissa) mahdollistamme kuivauksen aikaisen toiminnan jatkumisen lisäpalveluin. Järjestämme mm. väliaikaisia pesutiloja sekä asennamme kuivauksen lähes huomaamattomaksi.

Pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla kuivauksen edetessä ja kuivauksen lopuksi toimitamme aina yksityiskohtaisen raportin kuivauksen etenemisestä ja tehdyistä toimenpiteistä.

 

Järjestämme myös rakennusaikaisen kosteuden poistoja. 

Jos olet kiinnostunut palveluistamme tai haluat tietää lisää,     

Uutiset
Kauanko kuivaus kestää?

Tyypillisimpiä kuivaukseen liittyviä kysymyksiä ovat sen kestoa koskevia.

Kuivauksen kestoa on mahdoton varmuudella kertoa, sillä kaikkia kuivauksen kestoon vaikuttavia tekijöitä ei voida tarkasti tietää. Merkittävimmät kuivauksen kestoon liittyvät tekijät ovat rakenteet sekä kosteusrasituksen suuruus ja kesto.

 

Tyypillisimmät kuivausajat ovat kuitenkin noin 2-4 viikkoa.

 

Pyrimme aina arvioimaan parhaamme mukaan kuivauksen aikataulun jatkotöiden suunnittelun helpottamiseksi.

bottom of page