top of page

Kunto&

Myyntikartoitukset

Kunto- ja myyntikartoituksilla tarkastat asuntosi tai rakennuksesi kunnon. Näin saat varmuutta esimerkiksi ostopäätöksentekoon.

Kokemuksella
Lyhyellä aikataululla
Kohdekohtaisesti
Raportoiden

Jos olet kiinnostunut palveluistamme tai haluat tietää lisää,     

Uutiset

Talokaupat on useimpien suomalaisten suurin henkilökohtainen sijoitus. Valitettavasti viime aikoina talokauppojen yhteydessä ovat riitatapaukset yleistyneet voimakkaasti ja useat talon ostajat ja myyjät käräjöivät jatkuvasti.

 

Tarjoamillamme myyntitutkimuksilla selvitämme rakennuksen kaupan hetkisen kunnon haluamassanne laajuudessa. Useimmiten meihin myyntitutkimusten valossa yhteydessä olevat kysyvät pintapuolista kosteusmittaustarkistusta kauppojen varmistukseksi. Vaikka pintakosteusmittaukset ovatkin useassa eri tilanteessa toimivia, eivät ne yksistään myyntitutkimukseksi ole riittävät. Pelkkien kosteusmittausten turvin suoritettavassa tutkimuksessa jää kuitenkin monta erittäin merkittävästi rakennuksen kuntoon / arvoon vaikuttavaa tekijää huomioimatta. Lähdemmekin aina suorittamaan myyntitutkimusta tutustuen ensin rakennuksen eri rakenneosiin ja valitsemalla jokaiselle rakennukselle omat, sopivimmat tutkimusmenetelmät. Kokemuksemme mukaan tällöin pystymme toimittamaan tarkat ja kattavat raportit rakennuksen sen hetkisestä kunnosta, mahdollisista riskirakenteista sekä tulevista huolto- ja korjaustoimenpiteistä kaupan molemmille puolille.

 

Vaikka talokauppoja ei koskaan tulla täysin riskittömiksi saamaan, takaamme myyntitutkimuksemme helpottavan sekä myyjän että ostajan vastuuta ja taakkaa. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukkaat myyntitutkimukset, joiden avulla niin te kuin mekin voimme nukkua yömme levollisin mielin.

bottom of page